Τι είναι μοντελισμός

Τι είναι μοντελισμός

Μοντελισμός είναι ένας συνδυασμός ασχολιών και χόμπι, τέχνης και αθλήματος παράλληλα που προσφέρει ψυχαγωγία. Ο Μοντελισμός  είναι μια κοινωνική επαφή μεταξύ φίλων που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας και του ανταγωνισμού. Ο μοντελισμός κυρίως βασίζεται στην φαντασία του μοντελιστή που πρέπει να βρει τρόπους, ανταλλακτικά-υλικά και διάφορα εργαλεία ώστε να κατασκευάσει το μοντέλο του (τηλεκατευθυνόμενο ή όχι, αυτοκίνητο, αεροπλάνο, σκάφος, ελικόπτερο...). Κάποιες φορές με τη πρώτη ματιά κάποια υλικά μπορεί να φανούν άχρηστα στην καθημερινότητά μας, με τον μοντελισμό αποκτούν ανεκτίμητη αξία. Η Diamandino είναι εδώ να σας προσφέρει απο τα πιο απλά μέχρι τα πιο τεχνολιγικά εξελιγμένα και ισχυρής απόδοσης εργαλεία και υλικά!

Είδη μοντελισμού

Τα είδη του μοντελισμού είναι οι πιστές αντιγραφές του εξωτερικού ή και των μηχανικών μερών σε κλίμακα των μέσων μεταφορών όπως αεροπλάνα, αυτοκίνητα, πλοία, μοτοσυκλέτες,ελικόπτερα καθώς και λοιπά είδη


Υλικά για μοντελισμό

Ότι φανταστείτε! κόλλες,στόκο, βελτιωτικά χαλκομανιών, φύλλα πλαστικού, χαρτόνια, γύψος, πλεξιγκλάς,μπαταρίες και πιο εξελιγμένα όπως την τηλεκατεύθυνση ,τη μηχανή και άλλα πολλά ακόμα.

Φυσικά τα πάντα θα τα βρείτε στην Diamandino Κατάστημα Μοντελισμού και τηλεμάρκετινγκ

Comments

Average Star Rating:
0.00 (0 reviews total)
 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0
Show reviews with:
5 star (0 reviews)
4 star (0 reviews)
3 star (0 reviews)
2 star (0 reviews)
1 star (0 reviews)

No posts found