Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Τρόποι πληρωμής:

Α. Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους.

1. Μέσω του αυτόματου συστήματος της Diamandino που είναι συνδεδεμένο με την τράπεζα της Ελλάδος. Για αγορές με πιστωτική και του ποσού άνω των 25€ παρέχουμε δυνατότητα άτοκων δόσεων!

Από 25,00€ - 50,00€ - 2 άτοκες δόσεις
Από 50,01 - 100,00€ - 3 άτοκες δόσεις
Από 100,01€ - 200,00€ - 4 άτοκες δόσεις
Από 200,01 και άνω - 6 άτοκες δόσεις

2. Paypal. Μπορείτε να κάνετε απευθείας αγορά αν είστε μέλη στο Paypal και απλά να πληρώσετε μέσω του υπόλοιπου του λογαριασμού σας.

Σε όλες τις περιπτωσεις η Diamandino δεν κρατάει, ούτε βλέπει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας
Οι συναλλαγές είναι κρυπτογραφημένες με 256bit TLS SSL EV Certificate της COMODO!

Β. Αντικαταβολή

Με την αντικαταβολή κάνετε την παραγγελία και πληρώνετε αφού το δέμα σας έρθει στον τόπο αποστολής που μας έχετε υποδείξει.


Τρόπος Αποστολής

Ο τρόπος αποστολής γίνεται μέσω της Center Courier, ACS courier ή Γενικής Ταχυδρομικής σε όλη την Ελλάδα και στοιχίζει 2,50€ για τα πρώτα 3 κιλά και +1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για νησιά το κόστος είναι 4€ τα 3 κιλά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Το κόστος αντικαταβολής είναι +2 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Στην Κύπρο στέλνουμε τα προϊόντα μας με Κρόνος Express και το κόστος είναι 7€ και +3€ η αντικαταβολή. Τα προϊόντα μας είναι ασφαλισμένα και έχουν εγγύηση ότι θα φτάσουν σε εσάς σε καλή κατάσταση!

Ο χρόνος αποστολής από τα γραφεία μας είναι την ίδια μέρα από Δευτέρα - Παρασκευή και εφόσον η παραγγελία έχει γίνει πριν τις 14.00 όταν το προϊόν είναι σε διαθεσιμότητα. Για να έρθει το προϊόν σε εσάς κάνει 1 με 2 μέρες αν είστε μέσα σε πόλη, σε περίπτωση που η διεύθυνση είναι εκτός πόλης (περιοχή χωρίς διεύθυνση ή χωρίο) τότε η παράδοση γίνεται κατόπιν συννενόησης με την τοπική κούριερ.

Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και αναμένονται να τα παραλάβουμε από το εργοστάσιο μας στο Χονγκ Κονγκ συνήθως ο χρόνος είναι 7 - 15 μέρες

Δυνατότητα παραλαβής από τα κεντρικά μας γραφεία

Comments

Average Star Rating:
5.00 (1 review Total)
 • 5 star
  1
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0
Show reviews with:
4 star (0 reviews)
3 star (0 reviews)
2 star (0 reviews)
1 star (0 reviews)
Αν ήταν χωρίς τέλη αποστολής θά ήταν ωραία...