Μόλις εχθές το πήρα και πρόλαβα να κάνω ήδη αρκετές παραλλαγές, δε βραστή ομελέτα η αλήθεια με πιπεριά, τυράκι, ρίγανη....πάρα πολύ ωραία ενθουσιάστηκα.!!!!!
Θέλει αρκετή ώρα για να βράσει - σφίξει σε σχέση με το κανονικό αυγό με το τσόφλι του, υπολογίζω κάπου στο τριπλάσιο.
Επίσης όση ώρα κερδίζεις απ το ξεφλούδισμα του βρασμένου αυγού, το χάνεις στο καθάρισμα της θήκης του.
Αν θες να κάνεις μίξη με άλλα υλικά ή να βράσεις μόνο...
Θέλει αρκετή ώρα για να βράσει - σφίξει σε σχέση με το κανονικό αυγό με το τσόφλι του, υπολογίζω κάπου στο τριπλάσιο.
Επίσης όση ώρα κερδίζεις απ το ξεφλούδισμα του βρασμένου αυγού, το χάνεις στο καθάρισμα της θήκης του.
Αν θες να κάνεις μίξη με άλλα υλικά ή να βράσεις μόνο κρόκο ή μόνο ασπράδι ή ανάμεικτα, τότε αξίζει το κόπο.
Είναι τέλειο, στην αρχή με δυσκόλεψε αλλά μου έδωσαν οδηγίες να βράσω τις σιλικόνες να καθαρίσουν πρώτα και λίγο λάδι στα πλάγια και είναι τέλεια! Τα παιδιά μου ζητάνε κάθε μέρα αυγά