Ανταλλακτικό Φίλτρο Βρύσης

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
DMB78645

9,00

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτό το τόσο πρακτικό φίλτρο νερού της Diamandino. Δεν δεσμεύει καθόλου χώρο στον πάγκο του νεροχύτη μας καθώς τοποθετείται απευθείας πάνω στη βρύση μας. Κατακρατεί μικρόβια, μικροοργανισμούς, κρυπτοσπορίδια, βαρέα μέταλλα και χλώριο.

+

Φίλτρο νερού Diamandino.

Οικονομικό, πρακτικό, πανεύκολο στην τοποθέτηση και αποτελεσματικό.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτό το τόσο πρακτικό φίλτρο νερού της Diamandino. Δεν δεσμεύει καθόλου χώρο στον πάγκο του νεροχύτη μας καθώς τοποθετείται απευθείας πάνω στη βρύση μας. Κατακρατεί μικρόβια, μικροοργανισμούς, κρυπτοσπορίδια, βαρέα μέταλλα και χλώριο. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται διαφόρων τύπων προσαρμοστικά για την τοποθέτηση ώστε να μπορούμε να το τοποθετήσουμε σε κάθε τύπου βρύση. Επιπλέον περιλαμβάνεται ένα ειδικό γυαλόχαρτο με το οποίο καθαρίζουμε το φίλτρο και κατόπιν το πλένουμε, όταν παρατηρούμε πως η ροή του νερού εχει μειωθεί λόγω της υψηλής κατακράτησης στοιχείων.

Η αλλαγή φίλτρου πρέπει να γίνεται κάθε έτος. Βελτιώστε τη ποιότητα του νερού που πίνετε εδώ και τώρα, με το καταπληκτικό και τόσο πρακτικό καιοικονομικό φίλτρο νερού της Diamandino!!


Διαδικασία Παραγγελίας

Κόστος Προϊόντος

Συσκευασία - Παραλαβή

Γενική Αξιολόγηση

Ταξινόμηση ως πρός:
4.5
Διαδικασία Παραγγελίας

Κόστος Προϊόντος

Συσκευασία - Παραλαβή

Γενική Αξιολόγηση

Πολυ καλο για την τιμη του ειδικα περι χλωριου που εχουμε προβλημα στην περιοχη μου καταλαβαινεις την διαφορα!!!!
Γράψτε μια κριτική

Σχετικά Προϊόντα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δείτε Και Αυτά